Ζαχαρένια σφολιάτα

ΥΛΙΚΑ

(για ένα φύλλο σφολιάτας)

  • ένα φύλλο σφολιάτας
  • 1 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
  • 50 γρ. σταφίδες ή cranberries

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλάθουμε ελαφρώς τη σφολιάτα με τον πλάστη και αλείφουμε με το βούτυρο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις σταφίδες.

Ξεκινάμε να τυλίγουμε σαν ρολό τις δύο μικρότερες σε μήκος άκρες της σφολιάτας ώστε να συναντηθούν στη μέση. Βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά και κόβουμε.

Απλώνουμε τα σφολιατίνια μας σε λαδόκολλα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 220 βαθμούς.