(για 70 μπισκότα σχετικά μικρά)ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και σταδιακά προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλάτι, το χυμό πορτοκαλιού και το μέλι. Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο και σταδιακά το αλεύρι αλλά δεν χρησιμοποιούμε μίξερ, ανακατεύουμε το μείγμα μας μ’ ένα κουτάλι και με απαλές κινήσεις. Όταν το μείγμα μας ομογενοποιηθεί πλήρως προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Το μείγμα μας είναι μαλάκο-ρευστό.
Στη λαμαρίνα βάζουμε λαδόκολλα και μ’ ένα κουτάλι φτιάχνουμε τα μπισκότα μας. Το σχήμα μας είναι ακανόνιστο όσο ψήνονται στο φούρνο θα απλώσουν και θα πάρουν το σχήμα των cookies.
Ψήνουμε για 10′ στους 180 βαθμούς.
Tips:
Τα μπισκοτάκια μας είναι μαλακά και παραμένουν μαλακά για αρκετές ημέρες.