Μπισκότα με σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. baking powder
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. σοκολάτα (κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος ή σταγόνες σοκολάτας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε το αυγό, το baking powder και σιγά-σιγά το αλεύρι. Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακή αλλά να μπορεί να πλάθετε…να μη κολλάει στα χέρια σας. Τέλος, προσθέτουμε τη σοκολάτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταγόνες σοκολάτες. Διαφορετικά, μπορείτε να κόψετε μ’ ένα μαχαίρι τη κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια ή να κάνετε συνδυασμό με σταγόνες και κουβερτούρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μισή ποσότητα κουβερτούρα γάλακτος και μισή υγείας.

Στη συνέχεια, βάλτε τη ζύμη σας στο ψυγείο για 15′ περίπου. Στη συνέχεια, πλάθετε τα μπισκοτάκια σας και τα τοποθετείτε σε λαδόκολλα στη λαμαρίνα σας. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι απλώνουν ενώ ψήνονται ,οπότε αφήστε χώρο ανάμεσα στα μπισκοτάκια σας.

Ψήνεται στους 180 βαθμούς για 20′ περίπου…έως να ροδίσουν.