ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και στη μέση χύνουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και προσθέτουμε σιγά-σιγά νερό και ζυμώνουμε…ώρα για γυμναστική. Ζυμώνουμε προσθέτοντας νερό έως το σημείο, όπου η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια.
Η ζύμη μας δίνει τρία φύλλα διαστάσεων μια “κλασσικής” λαμαρίνας.
Tips:
Μπορείτε να καταψύξετε τη ζύμη και να τη χρησιμοποιήσετε όποτε επιθυμείτε. Χρειάζεται μια ημέρα περίπου εκτός ψυγείου για να αποψυχθεί εντελώς.