ΥΛΙΚΑ
- ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- φρέσκο γάλα
- χυμός λεμονιού
- ταμπάσκο
- πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αραιώνουμε το γιαούρτι με λίγο γάλα ώστε να “γίνει” ρευστό. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού ανάλογα με τις γεύσεις μας και 1-2 σταγόνες ταμπάσκο, επίσης ανάλογα με τις γεύσεις μας. Παίρνουμε μια οδοντογλυφίδα και ανακατεύουμε ελαφρώς τη σως ώστε να σχηματιστούν “νερά” και διακοσμούμε με λίγη πάπρικα.
Συνοδεύει άψογα καφτερά πιάτα μιας και το γιαούρτι είναι “ό,τι πρέπει” για να σβήνει την αψάδα.