ΥΛΙΚΑ
- ένα φιλέτο κοτόπουλο
- 250 γρ. διάφορα πράσινα λαχανικά
- καλαμπόκι γλυκό
- κρουτόν
- ντοματίνια
- τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
για τη σως δείτε εδώ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σως και την αφήνουμε στο ψυγείο να “δέσει”. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε μπαστουνάκια μετρίου μεγέθους, αλατοπιπερώνουμε και τέλος, προσθέτουμε τη μουστάρδα. Έπειτα, βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μας και το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά. Επειδή το κοτόπουλο είναι κομμένο σε κομμάτια, χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο ψησίματος, περίπου 10 λεπτά. Σε περίπτωση που το κοτόπουλο είναι ολόκληρο, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο…θα πρέπει να προσθέσετε λίγο ζεστό νερό, ώστε να το βοηθήσετε να ψηθεί.
Αφού ετοιμαστεί το κοτόπουλο, συναρμολογούμε τη σαλάτα και χύνουμε από πάνω τη σως.
Μπορείτε να το απολαύσετε και ως κυρίως πιάτο!