κερατα γεμιστα

Κέρατα γεμιστά

ΥΛΙΚΑ

  • Πιπεριές πράσινες και κόκκινες μακριές
  • φέτα θρυμματισμένη πικάντικη
  • λίγο μπέικον ψιλοκομμένο
  • λίγο ελαιόλαδο
  • λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφαιρούμε απ’ τις πιπεριές τους σπόρους, τις πλένουμε προσεκτικά, ώστε να μη τις τρυπήσουμε και κρατάμε τα καπάκια τους. Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε τη φέτα,το μπέικον και το πιπέρι. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα, τις λαδώνουμε μ’ ένα πινελάκι εξωτερικά και κλείνουμε με τα καπάκια τους τα οποία στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη “βγεί” η γέμιση κατά το ψήσιμο. Τις τοποθετούμε σ ένα ταψί (κατά προτίμηση πυρέξ) το οποίο έχουμε προηγουμένως λαδώσει. Ψήνουμε στο grill για περίπου μισή ώρα….πρέπει οι πιπεριές μας να έχουν μαλακώσει εξωτερικά για να είναι έτοιμες.

Σερβίρονται ζεστές ή κρύες…. ότι προτιμάτε!