ΥΛΙΚΑ
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- σάλτσα barbecue
- φρυγανιά
- αλάτι-πιπέρι
- πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το κοτόπουλο σε κομμάτια πάχους περίπου 2 εκ. και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα βυθίζουμε στη σάλτσα και μετά σε φρυγανιά που έχουμε προσθέσει λίγο πάπρικα και τελειώνουμε τοποθετώντας τα σε λαμαρίνα όπου έχουμε πριν απλώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε ένδειξη πάνω-κάτω αντίσταση για 15 λεπτά αρχικώς, στη συνέχεια τα αλείφουμε με ένα πινελάκι με σάλτσα και στις δύο πλευρές και ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά.
Έτοιμα και απολαμβάνετε με ντιπ από σως γιαουρτιού, για συνταγή δείτε εδώ.
(τα κοτοπουλάκια είναι λίγο πικάντικα οπότε η σως γιαουρτιού βοηθά…σας “δροσίζει”)