ΥΛΙΚΑ
- φύλλο κρούστας
- τυρί μοτσαρέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δε υπάρχει πιο εύκολο και γρήγορο μεζεδάκι!!!
Αρχικά, κόβετε το τυρί σας σε μπαστουνάκια, γιατί ανάλογα με το μέγεθος του τυριού θα κόψετε και το φύλλο κρούστας. Στη συνέχεια, παίρνετε το μπαστουνάκι τυριού και το βάζουμε στο φύλλο κρούστας χρησιμοποιώντας το ως οδηγό για να κόψουμε τη κρούστα. Κάθε φύλλο κρούστας θα κοπεί σίγουρα κάθετα στη μέση και μετά το κάθε κομμάτι ανάλογα με το μέγεθος του τυριού θα κοπεί οριζόντια… για μέτριο μέγεθος τυριού μάλλον θα το κόψετε στα τρία.
Η ώρα του τυλίγματος….
Με το δάκτυλο μας ή με ένα πινελάκι βρέχουμε περιμετρικά το κάθε κομμάτι του φύλλου και στη συνέχεια, τυλίγουμε προσέχοντας στην αρχή να τυλίξουμε τις άκρες του φύλλου πάνω στο τυρί και συνεχίζουμε μέχρι την άκρη του φύλλου. Τέλος, βάζουμε πάλι λίγο νερό και κλείνουμε καλά το τελείωμα.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (όχι ελαιόλαδο) για λίγα λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Τα σερβίρουμε ζεστά με μια σάλτσα κέτσαπ-μαγιονέζα.