Μπαστουνάκια πιπεριάς με μπέικον

ΥΛΙΚΑ

  • 2 πιπεριές κόκκινες ή πράσινες μακριές
  • κατίκι Δομοκού
  • 4 φέτες μπέικον
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τις πιπεριές μας και τις κόβουμε στη μέση και πάλι στη μέση για να σχηματίσουμε τέσσερις μικρές βαρκούλες από κάθε μια πιπεριά .

Αλείφουμε το εξωτερικό μέρος της πιπεριάς με ελαιόλαδο, το γεμίζουμε με κατίκι και τυλίγουμε με μια φέτα μπέικον την οποία έχουμε προηγουμένως κόψει κατά μήκος σε δύο μέρη.

Βάζουμε τις βαρκούλες μας σε λαμαρίνα αφού έχουμε απλώσει λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.