Πίτσα-μίνι σε τορτίγια

Πίτσα-μίνι σε τορτίγια

ΥΛΙΚΑ

  • 4 τορτίγιες
  • 50 gr. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
  • 100 gr. mix τυριών που λιώνουν
  • 2 φέτες μπέικον κομμένο
  • σάλτσα πίτσας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε ένα ποτήρι και το χρησιμοποιούμε σαν τσέρκι για να κόψουμε τις τορτίγιες σε στρογγυλά σχήματα. Εννοείται ότι αν έχετε τσέρκι το χρησιμοποιείτε, αλλά επειδή εγώ δεν έχω σκέφτηκα αυτή τη λύση.

Θα σας προκύψουν λογικά 16 δίσκοι τορτίγιας. Στην συνέχεια, σε ένα μπόλ βάζουμε το βούτυρο, τη ρίγανη και το σκόρδο και ρίχνουμε μέσα τις τορτίγιες.

Παίρνουμε μια θήκη για muffin 12 θέσεων και τη γυρίζουμε ανάποδα. Ανάμεσα σε κάθε θήκη, βάζουμε μια τορτίγια δημιουργώντας μια μικρή βαρκούλα. Αφού βάλουμε όλα τα δισκάκια τορτίγιας, ψήνουμε για 5 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.

Αφού ψηθούν οι βαρκούλες μας, τις μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι. Σε κάθε βαρκούλα, βάζουμε λίγη σάλτσα, τυρί και στο τέλος λίγο μπέικον.

Ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή σας απόλαυση!