ΥΛΙΚΑ
(για 8 μπαστουνάκια)
- τυρί μοτσαρέλα ή οποιοδήποτε τυρί κατάλληλο για σαγανάκι
- 2 αυγά
- λίγο αλεύρι
- αλάτι
- πάνκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια πάχους 2 cm. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε λίγο αλάτι….και ξεκινάμε τη διαδικασία του παναρίσματος.
Περνάμε το τυρί από αλεύρι, αυγό και πάνκο και ξανά αυγό και πάνκο…κάνουμε διπλό πανάρισμα.
Αφήνουμε τα μπαστουνάκια σε λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
Τέλος, τηγανίζουμε σε άφθονο ηλιέλαιο…..και έτοιμα!