πανε μπαστουνακια τυριου

Πανέ μπαστουνάκια τυριού

ΥΛΙΚΑ

(για 8 μπαστουνάκια)

  • τυρί μοτσαρέλα ή οποιοδήποτε τυρί κατάλληλο για σαγανάκι
  • 2 αυγά
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • πάνκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια πάχους 2 cm. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε λίγο αλάτι….και ξεκινάμε τη διαδικασία του παναρίσματος.

Περνάμε το τυρί από αλεύρι, αυγό και πάνκο και ξανά αυγό και πάνκο…κάνουμε διπλό πανάρισμα.

πανε μπαστουνακια τυριου 1

Αφήνουμε τα μπαστουνάκια σε λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.

Τέλος, τηγανίζουμε σε άφθονο ηλιέλαιο…..και έτοιμα!

πανε μπαστουνακια τυριου 2