παντζαροσαλάτα

Παντζαροσαλάτα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι παντζάρια βρασμένα, κομμένα σε καρέ
  • 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο (στη πρέσα)
  • 3 κ.σ. μηλόξυδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
  • λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και αφήνετε στο ψυγείο για ένα τέταρτο περίπου να “δέσουν” τα υλικά μεταξύ τους και είναι έτοιμη να συμπληρώσει ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι.