ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ. μικρό γιαούρτι στραγγιστό (1 κ.σ. περίπου)
- 3 κ.σ. τρίμμα παρμεζάνας ή γραβιέρας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. λεμόνι
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.σ. σόγια σος
- 2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Καλό είναι η ανάμειξη των υλικών να γίνεται με μίξερ χειρός ώστε να αναμειγνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφήστε το υλικό για περίπου 15 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια περιχύσετε το στη σαλάτα σας.